Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

32 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Τον Οκτώβριο του 1991 υπήρξε η ιδέα της δημιουργίας μιας σοβαρής επιχείρησης παραγωγής και διανομής πάγου στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Έπρεπε να γίνουν γρήγορα και αποφασιστικά βήματα υλοποίησης της ιδέας … Σε σύντομο χρόνο βρέθηκε ο αρχικός χώρος στέγασης της Ice – Cube Trofo στους Αγίους Αναργύρους που εξοπλίστηκε με καινούρια μηχανήματα παραγωγής και αποθήκευσης πάγου. Η παραγωγή σε παγάκια δεν ήταν μεγάλη για αρχή αλλά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορέσαμε να αναπτύξουμε το πελατολόγιό μας. Οι πελάτες, μας εμπιστεύθηκαν γιατί δείξαμε συνέπεια και παρείχαμε ποιοτικά προϊόντα. Ήμασταν από τους πρώτους στην Αθήνα την εποχή εκείνη που προωθήσαμε το “στρογγυλό” παγάκι με τη τρύπα χρησιμοποιώντας Ιταλικές παγομηχανές σε πρώτη φάση και αργότερα Ελληνικές. Τα χρόνια πέρασαν και ο χώρος στους Αγίους Αναργύρους άρχισε να δείχνει μικρός. ‘Έτσι ο Θοδωρής και ο Χρήστος που πλέον συνεχίζουν να είναι στο “τιμόνι” της επιχείρησης αποφάσισαν το 2005 να δημιουργήσουν ένα νέο ιδιόκτητο χώρο όπου θα στεγαζόταν μία μονάδα παραγωγής για παγάκια, εκσυγχρονισμένη και τηρώντας όλες τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας για ποιοτικά προϊόντα .Τα χρόνια πέρασαν και ο χώρος στους Αγίους Αναργύρους άρχισε να δείχνει μικρός.

‘Έτσι ο Θοδωρής και ο Χρήστος που πλέον συνεχίζουν να είναι στο “τιμόνι” της επιχείρησης αποφάσισαν το 2005 να δημιουργήσουν ένα νέο ιδιόκτητο χώρο όπου θα στεγαζόταν μία μονάδα παραγωγής για παγάκια, εκσυγχρονισμένη και τηρώντας όλες τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας για ποιοτικά προϊόντα.

Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η νέα μονάδα παραγωγής δημιουργήθηκε στο δήμο Άνω Λιοσίων, πολύ κοντά στην έξοδο 5 της Αττικής Οδού ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Επίσης εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα Αμερικάνικης τεχνολογίας για μεγαλύτερη παραγωγή ειδικά το καλοκαίρι που η ζήτηση είναι αυξημένη αλλά και ποιοτικότερα παγάκια.

Αφήστε μια απάντηση