Διασφάλιση Ποιότητας Προϊόντος | Icecube-TrofoΤα παγάκια φτιάχνονται από νερό… έτσι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε τη ποιότητά του.
Το νερό που η Ice – Cube Trofo χρησιμοποιεί για τα παγάκια είναι το νερό του δικτύου της Ε.ΥΔ.ΑΠ. αφού πρώτα αφαιρεθούν τα άλατα που περιέχει ώστε να μειώσουμε τη σκληρότητά του.
Το επόμενο βήμα είναι να περάσει το νερό από φίλτρα στερεών σωματιδίων και ενεργού άνθρακα για να αφαιρέσουμε μικρο- σωματίδια και την οσμή του χλωρίου ώστε το παγάκι να μη μυρίζει.
Πριν όμως μπει στις παγομηχανές για να γίνει πάγος αποστειρώνεται από λάμπες UV (υπεριώδους ακτινοβολίας).
Καθαρό νερό σε παγομηχανές πεντακάθαρες!

Δεν έχει αξία η χρήση καθαρού νερού όταν οι μηχανές παραγωγής πάγου είναι σε βρώμικη κατάσταση.
Γι’ αυτό το 40% της παραγωγής μας είναι από παγομηχανές κατασκευής 2007 – 2008 και το υπόλοιπο από παγομηχανές κατασκευής 2009 – 2010.

Παράγουμε με χρήση σύγχρονων Αμερικάνικων παγομηχανών, από υλικά που δεν επιτρέπουν τη δημιουργία μυκήτων στα τοιχώματά τους.

Η συντήρηση των παγοκύβων καθώς και των μηχανών παραγωγής είναι απόλυτα ασφαλής και πιστοποιημένη. Ετήσιο service, τρίμηνος γενικός καθαρισμός των παγομηχανών αλλά και καθημερινή καθαριότητα που επιβάλλεται μετά από κάθε εργάσιμη ημέρας.

Επίσης οι σακούλες συσκευασίας είναι ειδικές για τρόφιμα και κατασκευασμένες με υλικό ειδικό να αντέχει σε κατάψυξη τουλάχιστον -18C˚ . Η πρώτη ύλη από την οποία είναι κατασκευασμένη η σακούλα που εμείς χρησιμοποιούμε είναι ίδια με αυτή που φτιάχνουν το περίβλημα από τις κάψουλες για τα χάπια. Δίνουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια γι’αυτό και τα χρώματα της εκτύπωσης στη σακούλα δεν είναι τοξικά.
Ένα ακόμη σημαντικό σημείο για τη διασφάλιση της ποιότητας των παγοκύβων είναι η ανά τρίμηνο βιοχημική ανάλυση του τελικού προϊόντος σε χημείο. Αφού συσκευαστούν σε σακούλες τοποθετούνται σε θαλάμους ψυγεία όπου καταψύχονται σε τουλάχιστον -18C˚ για την αποφυγή δημιουργίας μικροοργανισμών.
Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί σεβόμαστε τους πελάτες μας όπως τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας που άλλωστε πίνουν τα παγάκια μας. Για να φτάσουν όμως τα παγάκια όπως πρέπει στο τελικό καταναλωτή σημαντικό ρόλο παίζει και η μεταφορά τους. Περισσότερα θα βρείτε στην ενότητα “Διανομή” .

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΓΟΥ 03_2023

 

< Πίσω Επόμενο >